Somni, bogeria i realitat

cabecera

Falten algunes hores, ara, per la inauguració oficial del festival Al3mura de 2016; la inauguració de la que es pot anomenar, sens dubte, una edició històrica perquè per primera vegada una associació cultural italiana exporta a l’estranger el format dels seus festivals artístics. I ho fa gràcies a la col·laboració amb una associació cultural catalana, Etcètera, que té un president, l’Oscar Ramírez Dolcet, a qui no li falten certes generoses dosis de bogeria i de valor, així com una visió clara.

Només un boig visionari com ell podia acceptar sense cap dubte, fa tot just un any, la meva idea d’anar més enllà de les fronteres italianes per acostar-se a la terra d’Espanya; per demostrar al món sencer que sense obertura mai pot haver-hi cultura.

M’agradaria dir que estic feliç, però em temo que aquest adjectiu no expressa plenament el meu estat d’ànim i seguiria sent una simple aproximació. El que sento és plaer infantil, alegria en estat pur.

Feliç Al3Mura 2016 per a tots vostès.

Bartolomeo Smaldone

Author: Spiragli

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *