Presentació oficial d’Al3Mura 2016

tarraon

La sisena edició del festival Al3Mura, que enguany se celebrarà a la ciutat de Tarragona, es presentarà oficialment als mitjans de comunicació el proper 9 de juny. Serà amb una roda de premsa a l’ajuntament de Tarragona amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros; el president del Moviment Culturale Spiragli, Bartolomeo Smaldone; i el president de l’associació cultural Etcètera, Òscar Ramírez Dolcet. Aquestes dues entitats, Spiragli i Etcètera, són les responsables de l’organització d’Al3mura 2016 que tindrà lloc a les ciutats de Reus i Tarragona del 14 al 17 de juliol.

La figura protagonista serà el sempre controvertit Pier Paolo Pasolini. Durant 4 dies es coneixerà a fons la seva persona i la seva extensa obra a través de diferents activitats com una exposició de dibuixos de les seves pel·lícules o la projecció de diversos documentals que analitzen al geni a fons. Al3Mura’16 tindrà moltes més novetats. En pocs dies es donaran a conèixer.

Author: Spiragli

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *