Tarragona es prepara per acollir un esdeveniment únic

AL3MURA2L’edició d’Al3Mura 2016, esdeveniment cultural organitzat pel moviment cultural Spiragli i per l’associació cultural Etcètera, té la seva organització molt avançada. Quatre concerts musicals, tres lectures de poesia o la projecció d’un documental sobre Pier Paolo Pasolini, protagonista d’aquesta edició del festival, configuren la trobada que es farà a diferents espais de la ciutat de Tarragona.

Com a tret de sortida, el 14 de juliol, la ciutat de Reus acollirà la primera degustació cultural en format de poesia i música. Del 15 al 17 de juliol, el relleu es passa a Tarragona que en serà la seu central. Una conferencia inaugural sobre Pasolini obrirà una caixa de sorpreses plena d’accions culturals. Exposicions, xerrades i obres teatrals completen una oferta única per un esdeveniment, Al3Mura, que a Itàlia ja està consolidat. Ara, comença a caminar per Europa.

Author: Spiragli

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *