S’estrena l’espectacle teatral “Sotto la panca”

Loc. Sotto la Panca ok-01El Teatro Mercadante de la ciutat d’Altamura acollirà el proper 21 de febrer, a les 18h i amb entrada gratuïta, l’espectacle teatral “Sotto la panca (filastrocche per tutti, o quasi)”- l’attuale stato di salute dell’umanità e del suo pianeta” dirigida per Bartolomeo Smaldone. L’espectacle arriba organitzat pel Movimento Culturale Spiragli conjuntament amb l’organizació humanitària Emergency.

Es tracta d’una obra teatre inspirada en el llibre del mateix Smaldone, editada per Di Felice Edizioni, que té com a base de treball les rimes i faules sobre temes diversos ressaltant aquells amb ressonància social, amb un llenguatge aparentment despreocupat, però que tenen com a objectiu generar una reflexió sobre l’actual estat de salut de les persones i del nostre planeta.

L’harmonia de les rimes ofereix un punt de partida per a la creació d’un espectacle que fusiona la música, les arts visuals i el teatre, amb una joc clar format per frases, cant i altres elements.

Els artistas que portaran a escena aquesta obra a Altamura són les actrius Rosa d’Onofrio i Angela De Gaetano, el pintor Mario Pugliese i el guitarrista de jazz Dino Plasmati.

Author: Spiragli

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *