Pasolini, protagonista d’Al3Mura 2016

img544És innegable que Pier Paolo Pasolini va tenir una vida apassionant i va deixar un llegat cinematogràfic únic. Per aquest motiu, el cineasta italià serà el protagonista de la sisena edició d’Al3Mura, el festival cultural que acollirà la ciutat de Tarragona del 15 al 17 de juliol del 2016. Durant tres dies, el Movimento Culturale Spiragli, organitzador de l’esdeveniment i amb seu a Altamura (Itàlia), omplirà diferents espais de la ciutat amb actes on Pasolini hi tindrà un pes especific i altres accions de caire musical.

De moment no s’han donat a conèixer altres detalls d’Al3Mura, festival que va començar a caminar ara fa cinc anys i que, un cop consolidat, surt de la seva ciutat naixement i s’obre al món.

Author: Spiragli

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *