Spiragli s’expandeix a Tarragona

img566El Moviment Culturale Spiragli ha decidit iniciar la seva expansió a altres països, complint amb un dels seus objectius fundacionals, i ha anunciat que el festival Al3Mura, principal esdeveniment que organitza al llarg de l’any, es realitzarà a la ciutat espanyola de Tarragona el 2016.

Bartolomeo Smaldone, president de l’entitat, ha nomenat el periodista i escriptor Oscar Ramírez com a delegat de Spiragli a Espanya i d’aquesta manera s’han iniciat els contactes i la configuració provisional d’un calendari d’aquest esdeveniment que es realitzarà del 15 al 17 de juliol del 2016.

Properament es donaran a conèixer més detalls de la que serà sisena edició d’Al3Mura. Les cinc anteriors s’han celebrat a les ciutats italianes de Altamura i Matera.

Author: Spiragli

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *